Download de gratis app!

Den Haag - Het is vakantietijd! Tijd om uw koffers te pakken en heerlijk te gaan genieten, in Nederland of in het buitenland. Onbezorgd op vakantie of een dagje uit? Hier volgen enkele Tips!

1. Gaat u met de auto op vakantie? Zorg dat vermoeidheid op heen- en terugreis niet de overhand krijgt!
2. Vakantie met kinderen in de auto? Stop regelmatig, zodat iedereen een frisse neus kan halen. Zorg dat er spelletjes en kleurboeken voor de kinderen zijn vliegt de tijd voorbij!
3. Wagenziekte? Eet geen vet voedsel, zorg voor frisse lucht, drink geen koolzuurhoudende drank,
ga niet zitten lezen, dat verergert wagenziekte.
4. Reflectievesten! In veel landen zijn reflectievestjes verplicht onderdeel van de autoreisuitrusting.  www.edusafe-shop.nl
5. Verbanddoos! Is uw verbanddoos ( www.edusfe-shop.nl ) nog compleet? Check tevens de artikelen op houdbaarheidsdatum!
6. Apps voor onderweg voor zowel in het binnenland als buitenland*! Bij de ANWB kunt u terecht voor "handige apps" voor onderweg, kamperen, waterkaarten, fietsen, onderweg, bed & breakfast en nog veel meer!

*Voor gebruik in het buitenland is een dataverbinding vereist. Let wel op dat hiervoor roaming kosten door uw provider in rekening worden gebracht. Informeer bij uw provider voor de exacte tarieven.


Volg "Edusafe Traningen en Opleidingen" nu ook via "Facebook"!! Onder de eerste "100 likes" die we voor 16 juli 2014 ontvangen verloten wij 2 x een "Sanaplast verbandtrommel Universeel" t.w.v. € 20,67!

Vergeet niet je "Vrienden" en "Collega's" uit te nodigen "Edusafe Trainingen en Opleidingen" leuk te vinden! De winnaars worden bekend gemaakt op Facebook 17 juli 2014 en ontvangen z.s.m. de "Sanaplast verbandtrommel Universeel"!

Het hele team van Edusafe Trainingen en Opleidingen wenst iedereen een fijne zomer en/of zomervakantie!

« Terug naar het overzicht