Bedrijfshulpverlening voor iedereen..........

DEN HAAG - Omdat BHV niet ophoudt aan het einde van een werkdag, is de cursus ook geschikt voor de thuissituatie. Weet u hoe te handelen bij uitwendige wonden, oogletsels kneuzingen en verstuikingen of hoe een brand onstaat en zich verder ontwikkeld?

Op 18 april staat een BHV herhaling gepland te Den Haag, inschrijven

Gaat uw voorkeur uit naar een BHV cursus op maat? Omdat bedrijfssituaties soms sterk van elkaar verschillen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op 070-4447795 en vraag naar de mogelijkheden.

Iedere werkgever moet zorgen dat de deskundige bijstand op het gebied van BHV is geregeld. De Risico-Inventarisatie en -Evaluatie (RI&E) is het uitgangspunt om te bepalen welke deskundige bijstand op het gebied van BHV nodig is. 

Met het opstellen van de Risico-Inventarisatie en -Evaluatie (RI&E) nemen wij het inventariseren van risico’s en het opstellen van het plan van aanpak uit handen. Vervolgens dragen wij zorg voor de verplichte toetsing van de RI&E.

Actueel houden!
Als de arbeidsomstandigheden in het bedrijf veranderen, moet ook de Risico-Inventarisatie en -Evaluatie (RI&E) worden aangepast. Bijvoorbeeld bij de inrichting van een nieuwe productielijn, een uitbreiding van het dienstenpakket, een ingrijpende verbouwing of nieuwe taken voor de medewerkers.

Voor meer informatie over een RI&E kan u geheel vrijblijvend contact 070-4447795 met ons opnemen wij helpen u graag verder.

« Terug naar het overzicht